English

Jeg har altid tegnet og malet, og har stor kærlighed til kunst og kunsthistorie. Min største passion, er at studere og male ansigter. Vores ansigt fortæller en historie om hvilken stemning vi er i : Glæde, overraskelse, angst og sorg er blot få af de udtryk vi har. Hertil er også de genetiske spor, som forstærkes ved furer og rynker..... Kort sagt fortæller ansigtet os det levede liv.

 

Ca 1 gang om året tager jeg min bonusfar i hånden, hvor vi rejser ud i den store vide verden, og vores agenda er selvfølgelig kunst. Her får jeg masser af inspiration til mine malerier, hvor et eksempel, er en helt speciel og meget smuk kirke i Rom: Santa Maria in Cosmedin. Den er ikke særlig stor, og syner ikke af meget udefra, men når man træder indenfor, møder man de mest fantastiske mosaikker overalt.

 

Et maleri, som har gjort stort indtryk på mig, er George de la Tour's maleri ''The Carpenter, St. Joseph''. Det hænger på museet Louvre i Paris. At kunne arbejde så præcist, hvor resultatet er så intenst, og med masser af stemning, uden andre hjælpemidler end penslen er temmelig inspirerende. Da jeg stod overfor dette maleri, var det for mig den største æstetiske oplevelse i kunst.